Shiatsu

Het doel van Shiatsu is om eenheid te krijgen in lichaam en ziel. Het is een massagetherapie die ervoor zorgt dat stagnaties en blokkades verdwijnen door de juiste druk te geven op bepaalde plaatsen op het lichaam.

Emoties zijn vaak de grootste boosdoener waardoor een persoon uit evenwicht raakt, dat is de essentie van TCM (Traditional Chinese Medicine). Door een trauma of excessieve inspanning kan een lichaam langdurig uit balans raken. Deze disbalans uit zich in een gevoel van onrust, problemen in het leven, depressie of zelfs ziektes of blessures. Het lichaam is een reflectie van de buitenwereld. Dus de buitenwereld laat jou constant zien wat er in jouw lichaam afspeelt en waar je nog onbalans ervaart. Dit komt naar voren tijdens de behandeling en er zal een beroep gedaan worden op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Jij bent uiteindelijk jouw eigen genezer en wij helpen je om weer orde op zaken te krijgen in jouw binnenwereld. Hierdoor weet je wat jouw pad is en ga je het bewandelen, zodat je vanuit waarheid kan gaan leven en jij jouw leven weer op orde kan krijgen.

Zorg voor comfortabele kleding tijdens de behandeling en neem tijd en rust nadat je behandeld bent, zodat het lichaam weer in evenwicht kan komen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven